MISTROVSTVÍ VE SJEZDU NA ČEMKOLIV 2012

A je to tady zas. :-) Vyhlašujeme první ročník Mistrovství ve sjezdu na čemkoliv. Máte jedinečnou možnost zúčastnit sa této „prča-sportovní akce“ a pokusit se vyhrát Mistrovský pohár.:-) Plakát na akci je tu – PLAKÁT SJEZDU

Jak na to? Jednoduše. Základním pravidlem a myšlenkou je zkusit vymyslet a zhotovit jakékoliv originální „sjíždědlo“ a sjet s ním zasněžený kopec ze startu do cíla a to jakýmkoliv stylem, převlekem apd. – originalitě se meze nekladou… Hodnotí se originalita a vtip.:-) Ostatní samozřejmě mohou sjíždět kopec i na standartních strojích – bobech či saních.:-)

Kdy a kde to už konečně bude? Mistrovství se koná 5. února 2012 ve Vlachovicích pod Trhoviskem na Gbelcově chatě (kousek od Vlachovic směr Ďulúv kopec). Začátek akce je ve 13.30 hod. Předem i Gbelcům děkujeme, že nám ji propůjčí a že nám pomáhají.:-).

Hlavním předpokladem je, že musí být sníh, jinak se automaticky akce bude odkládat na další sobotu. Včas by jsme Vám vše upřesnili.:-)

Tak, teď už Vám nic neschází, abyste mohli začít přemýšlet nad Vaším sjíždědlem a stylem sjezdu:-) Hrrr na to:-) Ps. Bude to mazec:-)

 

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

Začátek akce : 13.30hod.

Přihlašování účastníků mistrovství – v den mistrovství u chaty nejpozději ve 13:25 hod.

 

Comments are closed.